El Barça tanca la temporada amb la Copa de la Reina

L'equip blaugrana completa així el triplet de títols estatals i oblida la derrota en la final de la Champions

Les jugadores del Barça, amb el trofeu de campiones
Les jugadores del Barça, amb el trofeu de campiones / Rodrigo Jiménez (Efe)

El Barça ha tancat les ferides per la derrota en la final de la Champions League contra l'Olympique de Lió amb la consecució de la Copa de la Reina, el tercer títol de la temporada després de la Supercopa d'Espanya i la Lliga. Les blaugranes han guanyat 6-1 l'Sporting de Huelva en la final, en un partit més igualat del que indica el resultat final.

L'equip català ha complit el guió contra un rival inferior, però molt ben plantat enrere, i que fins i tot fins ha pogut avançar-se en el marcador als 19 minuts. Una acció desafortunada que ha acabat amb gol en pròpia porta i una diana de Mapi León han posat 2-0 per davant les catalanes abans del descans.

Semblava que el partit estava vist per a sentència, però les andaluses no s'han rendit i, fins i tot, han posat emoció amb el 2-1, obra de Sandra Castelló 30 minuts abans del final. Però Ana Maria Crnogorcevic ha tornat a ampliar l'avantatge i Claudia Pina, la neerlandesa Lieke Martens i Alexia Putellas han situat el definitiu 6-1, que dona al Barça el triplet de títols estatals.