Barça-Llevant: pescar en aigües térboles

Els granotes tractaran de sumar la setena jornada sense perdre contra un equip que acumula dues derrotes seguides.

Els jugadors del Llevant celebren un dels gols contra el Getafe
Els jugadors del Llevant celebren un dels gols contra el Getafe / Twitter: @LevanteUD

El Llevant visita aquest diumenge el Barça amb l'objectiu de pescar en les aigües térboles del Camp Nou i sumar així la setena jornada seguida sense perdre en Lliga. Els granotes arriben carregats de moral després de la victòria contra el Getafe que els va permetre abandonar els llocs de descens, però hauran d'obtindre els tres punts per a tornar a eixir de la zona de perill després de la victòria del Valladolid contra l'Osasuna. Enfront tindran un equip en plena crisi institucional i esportiva, que arriba al duel després de dues derrotes consecutives contra el Cadis i la Juventus, i que ara mateix és nové a 12 punts del líder, l'Atlètic de Madrid.

Tot i això, l'entrenador del Llevant, Paco López, ha posat en dubte la suposada crisi del Barcelona. “Malgrat que fa la sensació que poden no estar en un bon moment, si repasses els partits de Lliga en el seu camp li van fer quatre gols al Vila-real, cinc al Reial Betis, quatre a l'Osasuna, i això demostra la gran dificultat que té jugar contra ells al Camp Nou i poder puntuar allí”, ha explicat. Però ha recordat que sempre que han visitat el Barça amb ell en la banqueta han lluitat fins al final per la victòria i li han posat les coses difícils.

El tècnic de Silla ha dit que necessiten fer un partit molt complet per a poder aconseguir un resultat positiu perquè de no res generen una situació de gol: “El nostre pla de partit el tenim clar, però no només és el que vols fer sinó el que et deixen fer ells”. Els granotes tindran la baixa de José Campaña i Enis Bardhi per lesió, però López podrà comptar amb Nikola Vukcevic, recuperat d'unes molèsties a l'esquena.

Els precedents no són gens favorables al Llevant, ja que han perdut en les 14 visites en Lliga al Camp Nou. Ara bé, des que Paco López és entrenador del conjunt granota, han aconseguit guanyar els catalans tres vegades en set partits, totes elles al Ciutat de València.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:00 hores, amb la narració de Xavi Alberola i els comentaris de Sergio Ballesteros, Carlos Ayats i César Escribano.

També et pot interessar

stats