Barça-Juve i Atlètic de Madrid-Bayern, principals atractius de la Champions

La competició començarà el 20 d'octubre .

Resultat del sorteig de la fase de grups de la Champions League
Resultat del sorteig de la fase de grups de la Champions League

La Champions League ha fet el sorteig de la fase de grups, en què s'han definit els rivals de la primera ronda de la competició, conformada per 32 equips dividits en 8 grups.

Pel que fa als equips espanyols, l'Atlètic de Madrid, dins del grup A, jugarà contra el Bayern de Munic, defensor del títol, el Salzburg i el Lokomotiv de Moscou. El Reial Madrid, campió de la Lliga, tindrà com a rivals en el grup B el Xakhtar Donetsk, l'Inter de Milà i el Borussia Mönchengladbach. L'actual campió de l'Europa League, el Sevilla, s'enfrontarà al Chelsea, al Krasnodar i al Rennes en el grup E, i en el grup G duel Messi-Ronaldo, ja que el Barça s’enfrontarà a la Juve en primera ronda, al Dinamo de Kíev i al Ferencváros.

Coincidint amb el sorteig s'han premiat els millors jugadors de l'any de la UEFA. Com a millor davanter s'ha guardonat el jugador polonés del Bayern de Munic, Robert Lewandowski. El premi al millor porter ha sigut per al jugador del Bayern, Manuel Neuer; i també per a l'equip alemany ha sigut el premi al millor defensa, Joshua Kimmich. El reconeixement com a millor centrecampista ha sigut per al jugador del Manchester City, Kevin de Bruyne.

Amb el sorteig de la fase de grups comença la carrera per a destronar l'actual campió de la competició, el Bayern de Munic. Després de la parada per seleccions de les dues pròximes setmanes, la major competició del món del futbol s'iniciarà el 20 d'octubre, l'edició més estranya en què les mesures sanitàries per la pandèmia de la Covid-19 tindran un paper protagonista.

També et pot interessar

stats