El Barça guanya la primera Champions del futbol espanyol

L'equip blaugrana, on juga la valenciana Sandra Paños, ha passat per damunt del Chelsea en la final (0-4)

Alexia Putellas celebra un dels gols del Barça
Alexia Putellas celebra un dels gols del Barça / Efe

El FC Barcelona ha fet història i s'ha convertit en el primer equip espanyol que aconsegueix guanyar la Champions League. Les blaugrana han superat clarament el Chelsea en la final (0-4), amb gols de Leupolz en pròpia porta, Alexia, Aitana i Hansen.

En una actuació per a emmarcar, les catalanes s'han avançat en el primer minut de joc i ja guanyaven 0-3 en el minut 20. Abans del descans ha arribat el quart, que ha deixat el partit vist per a sentència. La segona part no ha tingut història i només ha servit per a certificar la victòria. El títol també té un vessant valencià, ja que la portera titular de l'equip és l'alacantina Sandra Paños, que recentment ha renovat amb el club fins al 2024.

El Barça s'ha convertit en el primer club del món que guanya la Champions League en la secció masculina i en la femenina.