La maledicció del Camp Nou frena un Elx valent (3-2)

El conjunt il·licità trenca una ratxa terrorífica amb el Barça, al qual no li feia un gol des de feia 46 anys

Enzo Roco es lamenta després d'una acció fallida
Enzo Roco es lamenta després d'una acció fallida / Quique García (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
17 de desembre 2021 - 21:35 Actualitzat: 19 de desembre 2021 - 12:39

L'Elx se'n torna amb les mans buides del Camp Nou després d'un partit que, tot i que s'havia posat costera amunt, ha aconseguit empatar en només noranta segons, encara que el Barça ha marcat en el tram final i s'ha emportat la victòria. Els jugadors de l'Elx s'han queixat de diverses decisions arbitrals que, segons el seu parer, sempre s'ha decantat a favor del Barça.

El conjunt il·licità trenca una ratxa terrorífica amb l'equip blaugrana, al qual no li feia un gol des de feia 46 anys. No obstant això, continua sense guanyar al Camp Nou. Els de Francisco han posat en problemes al Barça, que aquesta última setmana ha hagut de processar els colps de participar en el sorteig de la Lliga Europa i la retirada de Sergio Agüero pels problemes en el cor.

Una rematada de Nico González des de l'interior de l'àrea en el minut 85 ha donat el triomf al Barça, que no ha anat mai per darrere en el marcador. Una rematada de cap de Ferran Jutglà després d'un servei des de la cantonada en el minut 16 i una jugada individual de Gavi en el 19 han posat per davant l'equip de Xavi, que ha vist com l'Elx empatava amb un gol de contraatac de Tete Morente en el 62 i un altre de Pere Milla mitjançant una rematada de cap tan sols un minut després.

També et pot interessar

stats