Les catalanes, molt superiors a les granotes, han conquistat la quarta Supercopa d'Espanya

Les jugadores del Barça celebren un dels gols
Les jugadores del Barça celebren un dels gols / Daniel González (Efe)
20 de gener 2024 - 22:45

El FC Barcelona s'ha proclamat campió de la Supercopa d'Espanya per quarta vegada en la història, després de derrotar el Llevant per 7-0 en la final, disputada a Butarque. El partit ha durat a penes 27 minuts, després que les catalanes han fet tres gols i les granotes han desaprofitat dues ocasions molt clares per a marcar.

L'equip que entrena José Luis Sánchez Vera ha començat bé el duel i ha pogut avançar-se en el marcador en el primer minut. Mayra Ramírez ha aprofitat una errada de Cata Coll, i només Engen ha evitat el gol en la mateixa línia. Poc després, novament la colombiana ha pogut marcar, però el llançament en un mà a mà amb la portera rival ha eixit fregant el pal.

Hi ha una màxima en el futbol que diu que no es pot perdonar tant, i encara menys contra un equip com el Barça. I en un tancar i obrir d'ulls, les de Jonatan Giráldez ja guanyaven per 3-0, amb gols de Salma, Graham i Batlle. Abans del descans encara n'han arribat dos més, obra novament de Graham i Salma.

La segona part ja no ha tingut cap interés, amb tot sentenciat. El Barça no ha alçat el peu de l'accelerador i encara han arribat dos gols més, el tercer de Graham i el primer de la millor jugadora del món, la catalana d'arrels valencianes Aitana Bonmatí. Un castic massa sever per a un Llevant valent que ha eixit a plantar-li cara al millor equip del món.