El Barça destitueix Koeman després de caure a Vallecas

Està en la novena posició de la Lliga Santander

Ronald Koeman durant l'últim partit com entrenador del Barça
Ronald Koeman durant l'últim partit com a entrenador del Barça / Javier Lizon (Efe)

El FC Barcelona ha anunciat la matinada d'aquest dijous la destitució del tècnic del primer equip, Ronald Koeman, després que els blaugrana perderen, a Vallecas (1-0), el seu segon partit consecutiu en la Lliga Santander.

"El president del club, Joan Laporta, li ho ha comunicat després de la derrota contra el Rayo Vallecano. Ronald Koeman s'ha acomiadat de la plantilla aquesta nit", va informar l'entitat blaugrana en un comunicat en el qual agraeix al preparador neerlandés "els serveis prestats" i li desitja "molta sort" en la seua vida i la seua carrera professional.

La derrota contra el Rayo col·loca el conjunt blaugrana nové en la classificació, amb 15 punts de 30 possibles, la qual cosa el situa a la mateixa distància –8 punts– del líder de la competició, el Reial Madrid, que del descens.

Al mal joc de l'equip i els mals resultats en Lliga –encara no sap el que és guanyar com a visitant aquesta temporada– cal sumar el mal inicia en la Lliga de Campions.

En la màxima competició continental ha patit dues golejades contra el Bayern de Munic (0-3) i el Benfica (3-0) i només ha pogut guanyar per la mínima el Dinamo de Kíiv al Camp Nou (1-0).

La direcció del club ja busca un candidat a la banqueta. Com a favorit parteix l'exjugador Xavi Hernández.

També et pot interessar

stats