El Barça conquista la segona Lliga de Campiones (3-2)

L'equip blaugrana ha remuntat un 0-2 advers contra el Wolfsburg en la segona part

Les jugadores del Barça, amb el trofeu de campiones
Les jugadores del Barça, amb el trofeu de campiones / Yves Herman (Reuters)

El Futbol Club Barcelona s'ha proclamat campió d'Europa per segona vegada en la història en véncer el Wolfsburg per 3-2, en la final de la Champions League femenina disputada a Eindhoven.

L'equip blaugrana ha hagut de remuntar un marcador desfavorable de 0-2, després que les alemanyes s'avançaren en la primera part, amb gols de Pajor i Popp en les dues úniques arribades a l'àrea.

En a penes cinc minuts de la represa, dos gols de Patri Guijarro han restablit la igualada i Fridolina Rölfo ha culminat la remuntada amb el tercer i definitiu. El Barça ha completat la festa amb l'entrada de la seua capitana, Alexia Putellas, en els últims minuts després de superar una lesió greu. Ella mateixa, la millor jugadora del món, ha alçat el trofeu de campiones al cel d'Eindhoven.

Aquest títol també té sabor valencià, ja que la portera titular de les blaugranes, Sandra Paños, és alacantina. I la temporada que ve un equip valencià, el Llevant, disputarà la màxima competició continental, després de finalitzar la Lliga F en un meritori tercer lloc.