El Barça completa l'any perfecte amb la Supercopa d'Espanya

L'equip català es trau l'espineta i s'emporta l'únic títol que no va guanyar l'any passat, després de superar 7-0 l'Atlètic de Madrid

Les jugadores blaugrana celebren un dels gols
Les jugadores blaugrana celebren un dels gols / Juanjo Martín (Efe)

El Barça ha conquistat la Supercopa d'Espanya femenina, l'únic títol que se li va escapar l'any passat, després de véncer l'Atlètic de Madrid en la final per un contundent 7-0. D'aquesta manera, l'equip català completa un any perfecte, en què a més d'aquest trofeu, ha guanyat la Copa de la Reina, la Lliga i la Champions. I per si no fora prou, la capitana, Alexia Putellas, ha aconseguit el Baló d'Or, el The Best, el premi a millor jugadora de l'any de la UEFA i el Globe Soccer Award a la millor jugadora del 2021.

L'equip que entrena per Jonatan Giráldez ha eixit molt concentrat a la gespa del camp de Las Rozas per a intentar no caure en el parany de les madrilenyes, que l'any passat van eliminar les catalanes en les semifinals d'aquesta competició als penals. I amb tres gols en deu minuts, el Barça ha deixat la final pràcticament vista per a sentència.

Engen i Graham, per partida doble, han posat el 3-0 amb tres dianes entre els minuts 16 i 26, i amb aquest resultat s'ha arribat al descans. Ja en la represa, les blaugrana han arredonit la festa amb tres noves dianes, obra de Rolfo, Martens, per partida doble, i novament Graham, que ha completat així el hat-trick.

Tot i la derrota, la gran protagonista del dia ha sigut una jugadora de l'Atlètic de Madrid. Virginia Torrecilla ha tornat a jugar un partit de futbol després de superar un càncer. 

També et pot interessar

stats