El Vila-real es despenja d'Europa (0-1)

Amb la derrota, el submarí ja encadena catorze temporades en què no pot guanyar el Barça a l'Estadi de la Ceràmica.

Un gol de Pedri en la primera part ha sigut suficient perquè el Barcelona prolongue la seua marxa triomfal a la Ceràmica
Amb un gol de Pedri en la primera part n'hi ha hagut prou perquè el Barcelona prolongue la seua marxa triomfal a La Ceràmica / Manuel Bruque (Agència Efe)

El Vila-real ha perdut la seua plaça en la zona europea després d'haver perdut els últims tres partits de Lliga, l'últim aquest diumenge contra el líder de la competició, el Barcelona, que es reafirma al capdavant de la classificació.

Un gol de Pedri en la primera part ha fet bo el domini exercit sobre un equip groguet al qual li ha costat entrar en el partit. Només després del descans l'equip de Quique Setién ha sigut capaç d'equilibrar el partit i plantar cara al de Xavi, sobretot en la recta final del duel, encara que sense trobar fissures en la ferma defensa blaugrana.

Amb la baixa de Gerard Moreno, Setién ha apostat per José Luis Morales en atac, un comandant que ha tingut l'ocasió més clara per als groguets, just abans del descans. A més de la derrota, Francis Coquelin s'ha retirat en llitera per un mal moviment al genoll i preocupa que puga tindre una lesió greu.

També et pot interessar

stats