El Barça apallissa el València (5-0)

Amb aquest resultat, l'equip de José Bargues continua en la part mitjana de la classificació i la setmana que ve jugarà, també a domicili, contra l'Athletic de Bilbao.

La defensa del València allunya un baló aeri
La defensa del València allunya un baló aeri
Chema Puchades
14 de març 2021 - 20:14

El València ha sigut golejat pel Barcelona, en la jornada 22 de la Lliga Primera Iberdrola, en un partit que s’ha disputat a l’estadi Johan Cruiff. Les de José Bargues s’han vist superades per l’amfitrió, que ha demostrat per què són líders en solitari de la máxima categoria del futbol femení.

En el minut 7 de la primera part les blaugrana ja anaven davant , amb un gol d’Alexia, de pena màxima. Graham, Oshoala i Patri Guijarro han posat el 4-0 abans d’arribar al descans. Després del pas pel vestidors, i a partir dels canvis fets per les blanc-i-negres, i que les locals han disminuït el ritme, no hi ha hagut més gols fins a les acaballes del partit. En el minut 90, Graham ha marcat el 5 a 0 definitiu.

Amb aquest resultat, el València Femení continua en la part mitjana de la classificació i la setmana que ve jugarà, també a domicili, contra l'Athletic de Bilbao.

 

També et pot interessar

stats