Baralla entre dos jugadors en l'entrenament de l'Hèrcules

La crisi de resultats en què es troba immers l'equip apuja la pressió i els nervis.

Els tres capitans han demanat perdó a l'afició per la mala imatge de l'equip.
Els tres capitans han demanat perdó a l'afició per la mala imatge de l'equip.
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Carles Figuerola
27 de novembre 2019 - 18:40

Dos jugadors de l'Hèrcules, els davanters Moha Traoré i Benja, s'han barallat en el transcurs de l'entrenament. El tècnic, Jesús Muñoz, ha hagut de suspendre la sessió. Els tres capitans de l'equip han lamentat els fets i el director esportiu ha dit que la situació se'n va de les mans.

La pressió i els nervis que viu la plantilla de l'Hèrcules per la crisi de resultats ha tingut un episodi desagradable en l'entrenament quan dos jugadors, Moha i Benja, han acabat pegant-se. S'han viscut moments de tensió i el tècnic, Jesús Muñoz ha decidit suspendre la sessió. Molts futbolistes de la plantilla s'han sentit avergonyits pel que havia passat. Els tres capitans herculans, Ismael Falcón, Pablo Íñiguez i Diego Benito han comparegut per a demanar perdó a l'afició. Falcón ha sigut contundent i ha afirmat que la situació no es pot consentir. En la mateixa línia s'ha manifestat Diego Benito que, a més, s'ha compromés al fet que no tornen a ocórrer fets tan penosos.

Pablo Íñiguez ha reconegut que la plantilla no està bé anímicament, però que cal tirar endavant. També ha dit prou.

Portillo: "L'assumpte se'ns en va de les mans".

El director esportiu, Javier Portillo, ha reconegut que l'Hèrcules és un equip frustrat i nerviós, i que se li n'està anant de les mans. Els dos jugadors han demanat perdó i seran sancionats.

Portillo ha dit que no van apartar ningú perquè no tenen efectius, però rebran una forta sanció econòmica. Sobre la reincidència del davanter Moha Traoré, que ha protagonitzat altres baralles, ha comentat que és un xic competitiu amb un caràcter especial. Ha volgut ressaltar que no hi ha un culpable, són els 22. També ha criticat que el que cal fer és evitar aquestes situacions i competir contra el rival.

L'Hèrcules travessa una de les pitjors crisis esportives de la seua història. Es troba en zona de descens en el grup III de Segona B amb només tres victòries. Alguns col·lectius herculans ja han reclamat mesures, com la contractació d'un psicòleg esportiu, reforços en el mercat d'hivern i la possibilitat que els actuals propietaris donen pas a nous gestors.

També et pot interessar

stats