Baraja: “Hi ha moltes, moltes variants, però hem de centrar-nos en el que està a la nostra mà”

L'entrenador del València diu que s'ha de rematar la permanència en el partit contra el Betis i no mirar altres resultats

Baraja: “Hi ha moltes, moltes variants, però hem de centrar-nos en el que està a la nostra mà”

L'entrenador del València, Rubén Baraja, ha demanat al seu equip un últim esforç per a aconseguir en la visita al Benito Villamarín un empat o una victòria que li permeta certificar la salvació després d'un llarg camí, sense dependre d'altres resultats dels partits de l'última jornada. “Hi ha moltes, moltes hipòtesis i moltes variants, però hem de centrar-nos en el que està a la nostra mà”, ha dit en la roda de premsa prèvia al duel contra el Reial Betis.

El tècnic ha admés que els hauria agradat “haver-lo solucionat abans”, però ha recordat que la dificultat ha sigut màxima. “Si estem sense haver aconseguit l'objectiu no és casualitat, cal assumir-ho”, ha lamentat.

Baraja ha assegurat que el grau de motivació de la plantilla és elevat perquè fa molt de temps que pateixen i han passat per moments molt durs. “És l'últim quilòmetre per a arribar a la meta, hem treballat per a aconseguir-ho i tenim les opcions intactes”, ha destacat. “El més difícil ha sigut gestionar les emocions, les expectatives i la mateixa realitat de la competició, que et va posant en el teu lloc”, ha conclòs.

També et pot interessar

stats