Baraja: “D'ací no eixirem en un o dos partits, serà un procés llarg”

El nou entrenador del València destaca la importància de l'aspecte anímic i diu que han d'assumir la complicada situació de l'equip

Baraja: “D'ací no eixirem en un o dos partits, serà un procés llarg”
19 de febrer 2023 - 19:47

El nou entrenador del València, Rubén Baraja, ha dit en la prèvia del partit contra el Getafe que han d'assumir la complicada situació que té l'equip en la classificació i que han de ser conscients que eixir-ne serà complicat. “Cal assumir la situació tal com és, si guanyem, a nivell de confiança i tranquil·litat, es pot donar un canvi però d'ací no eixirem en un o dos partits, serà un procés llarg; açò no és màgia”.

El tècnic també ha destacat que espera una “resposta potent” dels futbolistes. “Els hem vist amb bona predisposició, amb ganes de treballar, d'assimilar les quatre o cinc coses que els hem plantejat i amb ganes de donar-li la volta”. Baraja espera que l'estímul que han generat tinga una resposta potent, i que els futbolistes creguen i senten que van en la direcció correcta.

L'entrenador ha destacat la importància de l'aspecte anímic i ha explicat que en una situació com la que tenen el primer és “transmetre quin és el pla”, “trobar un objectiu creïble” i després “emocionar”. Però ha assegurat no val dir que “traurem això perquè som el València”.

També et pot interessar

stats