Baraja compleix una Lliga com a tècnic valencianista

Ha aconseguit quinze victòries, nou empats i catorze derrotes

Informació a partir del minut 2

Una Lliga sencera del Pipo a la banqueta del València. Dividida en dos temporades, això sí, amb dos cares molt diferents. En els 38 partits de la competició regular, Baraja suma quinze victòries, nou empats i catorze derrotes.

L'any passat agarrà el València en la jornada 22, amb només 20 punts i amb l'equip en descens. En els 17 partits restants, va sumar 22 punts, aconseguí la salvació i la renovació amb els de Mestalla.

Aquesta temporada acumula 32 punts en 21 partits i suma un total de 54 punts en els 38 partits. Amb 53, entrà l'any passat Osasuna a Europa.

La mitjana de punts, igual que la figura del Pipo, també ha crescut. Dels 1,29 punts per partit de la passada campanya als 1,52 d'enguany, amb una projecció de 57-58 punts al final de temporada. Números d'Europa que semblen no importar massa el Pipo.

Els números avalen Baraja, però també les seues decisions. Va netejar el vestidor d'elements tòxics com Ilaix i Castillejo, va apostar pels joves de la quinta del Pipo, ha connectat amb l'afició que ompli Mestalla cada jornada i, per ara, sobreviu als mercats tempestuosos de Meriton.

D'evitar el descens a somiar amb Europa, Així ha canviat el València durant la Lliga del Pipo.

També et pot interessar

stats