Baraja celebra un any com a entrenador valencianista

Ha aconseguit salvar l'equip del descens i estabilitzar-lo en la zona còmoda de la classificació

Informació a partir del minut 3

Hui, 14 de febrer, es compleix un any del fitxatge de Rubén Baraja com a entrenador del València. 365 dies en els quals el Pipo ha tornat la il·lusió amb una afició i un equip que va agarrar en zona de descens i que, ara, somnia amb Europa.

Va debutar amb derrota a Getafe. Però, a partir del primer partit a Mestalla, les coses van canviar: una victòria que començava a canviar la cara de l'equip.

El tècnic de Valladolid va començar a fer modificacions, en alguns casos, de peces tan importants com Cavani o Castillejo i va donar l'alternativa a xiquets del segon equip, com Javi Guerra, Fran Pérez o Diego López.

Una quinta del Pipo que va acabar aconseguint la salvació i que, un any després, l'ha consolidada en les posicions còmodes de la classificació. I tot això patint com els seus predecessors amb els mercats de fitxatges en què, des del club, no l'han ajudat molt.

Un entrenador que ha fet possible que l'afició torne a estar, com sempre, amb l'equip, però també amb el seu tècnic, com ja van fer quan era jugador.

També et pot interessar

stats