Bany de masses per al València CF a Mestalla

Més de 7.000 aficionats omplin la tribuna de l'estadi per a gaudir de l'entrenament

L'afició no ha fallat i ha acudit en massa a Mestalla.

El València CF i Marcelino volien regalar-li una jornada de festa a l'afició i ho han fet amb una sessió d'entrenament per a tots els públics. La primera plantilla ha treballat de manera suau i ha rebut el suport i l'alé de vora 7.000 incondicionals. Ha sigut una vesprada festiva a Mestalla en la que el que menys importava era el treball físic o els conceptes tàctics.  

Per eixe motiu el cos tècnic ha comptat amb tots els jugadors disponibles, excepte Ferran Torres, que es troba concentrat amb la selecció espanyola sub-19. La festa estava garantida amb una presència massiva d'aficionats. Grans i menuts, sobre tot molts menuts, s'han acostat a l'estadi amb ganes d'animar, fer-se fotografíes amb els seus ídols i perquè no rebre algun dels balons o bufandes del València que els futbolistes han llançat a la grada en acabar la sessió.

Per Mestalla també s'han deixat vore el president Anil Murthy i els consellers Kim Koh i Juan Cruz Sol. Però les mirades no estaven en la llotja sino en l'herba d'un camp on cada toc de Parejo, cada parada de Neto o cada filigrana de Guedes era corejada per l'afició, totalment entregada. Alguns, fins i tot, s'han atrevit amb l'ona mexicana i quan això ocorre a Mestalla sol ser sinònim de festa i felicitat. Felicitat per poder vore els jugadors de prop i festa perquè l'afició és conscient que la temporada 17-18 és com un bàlsam després de dos anys de travessia pel desert.

Ha sigut sens dubte el preludi ideal per al tancament del teló de la Lliga el pròxim diumenge contra el Deportivo. Si Marcelino i els seus volien calfar motors per a acomiadar-se de la temporada amb bon regust de boca, amb aquest entrenament per a tots els públics han encertat.

També et pot interessar

stats