Les baixes marquen el partit entre el Vila-real i la Juventus

És la tercera vegada que el submarí accedeix a la fase d'eliminatòries de la Champions League

Serà la tercera vegada que el submarí afronta els huitens de final de la màxima competició continental

El Vila-real comença la fase decisiva d'eliminatòries de la Champions League contra un rival molt perillós i una de les millors plantilles del continent, la Juventus de Torí.

El submarí es va classificar per als huitens de final després de finalitzar segon del seu grup, just per darrere del Manchester United de Cristiano Ronaldo i va quedar emparellat amb l'equip italià que va acabar primer del grup H amb cinc victòries i una derrota en una fase en què va estar emparellat amb l'actual campió del torneig, el Chelsea, i amb l'equip que juga de local en l'estadi que acollirà la final, el Zenit de Sant Petersburg.

Aquesta és la tercera vegada que l'equip groguet arriba a la segona ronda de la Champions League. En les dues anteriors va caure en quarts de final en la temporada 2008/2009 contra l'Arsenal, el mateix equip que també el va eliminar en les molt recordades semifinals de la temporada 2005/2006.

Partit amb moltes baixes

Una de les coses que definiran el partit seran les nombroses i importants baixes dels dos equips. D'una banda, el Vila-real presenta la baixa segura del davanter Gerard Moreno, així com de Coquelin i Rubén Peña. A més són dubte Capoue i Lo Celso a qui es va veure amb gel després de ser substituït en el partit contra el Granada.

D'una altra banda, l'equip italià tampoc podrà disposar d'una de les grans estreles, l'argentí Paulo Dybala, que es va retirar lesionat en el partit contra el seu veí, el Torí. Però el vertader problema de la Juventus està en la defensa. Dos dels quatre centrals, Rugani i Chiellini són baixa segura, mentre que Bonucci arriba amb molèsties i molt just. Així, el neerlandés De Ligt és l'únic central sa i el seu entrenador haurà de buscar un recanvi de garanties al seu costat que podria ser Danilo.

Danjuma recuperat i en plena forma

Qui sí que està en plena forma és el jugador neerlandés del Vila-real Arnaut Danjuma. El jugador groguet, tot i que ha estat lesionat un temps, s'ha recuperat i serà de la partida aquest dimarts. Danjuma va ser titular contra el Granada i el gran destacat del partit amb tres gols i ja ha fet huit gols en Lliga. Exactament, la meitat, quatre, n'ha fet en Champions League, i ja és el segon jugador del Vila-real amb més gols en la competició empatat amb Joseba Llorente i només a un de Giuseppe Rossi, que n'ha fet cinc. Destaca que ha aconseguit arribar a aquest xifra amb només sis partits jugats, mentre que Rossi va deixar la seua marca en tretze.

Una Juventus ben reforçada

El rival del Vila-real és un dels equips que millor s'ha reforçat en aquest mercat d'hivern. Per això, ha passat a ser un dels favorits, si no ho era ja, a guanyar el títol de la Champions League. Els italians s'han reforçat en la davantera amb el serbi Dusan Vlahovic, fitxatge més car d'aquest període, per qui han pagat a la Fiorentina 81,6 milions d'euros. També han guanyat força i contundència, no exempta de qualitat, amb el fitxatge de Denis Zakaria, un portent d'1,91 d'altura per qui han pagat 4,5 milions al Borussia Mönchengladbach.

També et pot interessar

stats