À Punt retransmet el Badalona Futur - Hèrcules, clau en la lluita per l’ascens

El partit, que es juga el diumenge 28 d'abril a les 12:00 hores, pot acostar els alacantins cap a l'anhelat ascens a Primera RFEF

Els jugadors de l'Hèrcules celebren un gol
Els jugadors de l'Hèrcules celebren un gol al Rico Pérez / Twitter: @cdhercules

La televisió d'À Punt retransmetrà en directe el partit entre el Badalona Futur i l'Hèrcules CF, corresponent a la jornada 33 del grup tercer de Segona RFEF. Es tracta d'un enfrontament clau per als alacantins en la lluita per l'ascens directe a Primera RFEF. La cita serà el diumenge 28 d'abril a les 12:00 hores, amb la narració de Raül Pina i els comentaris de Javier Subirats.

L'equip entrenat per Rubén Torrecilla afronta les dos últimes jornades de la competició com a líder, amb un punt més que el Lleida, dos més que l'Europa i tres més que el Badalona Futur. Per tant, els herculans depenen d'ells mateixos per a aconseguir l'anhelat ascens a la categoria de bronze del futbol espanyol.

L'Hèrcules s'assegurarà l'ascens si aconsegueix dos triomfs en les dos jornades que queden: contra el Badalona Futur en terres catalanes i contra el Lleida al Rico Pérez. Però, fins i tot, podria pujar amb dos empats, depenent d'altres resultats. El que sí que està clar és que l'ascens es decidirà en l'última jornada al feu alacantí.

El duel es podrà veure a través del canal d'À Punt Mèdia de la TDT. À Punt continua donant suport als esdeveniments i protagonistes més destacats del món de l'esport en el moment més important de la temporada.

També et pot interessar

stats