Autoimmolació frustrada de Gracia a Terrassa (2-4)

Ridícul del València amb un Tercera, salvat amb la remuntada final.

Moment de la remuntada del València, amb gols de Guedes
Moment de la remuntada del València, amb gols de Guedes / Efe.
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Gustavo Clemente
16 de desembre 2020 - 21:37

L'entrenador del València, dos mesos després de presentar la seua dimissió, va presentar una alineació encara més contundent que aquella declaració d'intencions. 18 mesos després de proclamar-se campió de Copa, el València CF va estar a punt de llançar al fem el trofeu davant un Tercera Divisió, per primera vegada en la història. L'alineació inicial de Javi Gracia, sense cap titular i descompensada, li va costar al València anar perdent 2-0, fins que un miracle durant els últims minuts va servir per a forçar la pròrroga.

Fins al descompte, el València estava eliminat

Al minut 9, va avançar-se el Terrassa amb un penal transformat per Jaume. Al 50, gol de falta directa d'Álex Fernández, amb la tanca mal col·locada. Immediatament després, expulsió de Guillem Molina en el València. Un equip amb futbolistes que cobren 100 euros estava a punt d'eliminar el València. L'equip local semblava el de Primera i a la inversa. Álex Blanco va ser l'únic jugador d'entre els no habituals que va aprofitar la confiança de Javi Gracia.

Soler, Yunus i Guedes, protagonistes de la remuntada

15 minuts li van fer falta al València per a capgirar el partit. Carlos Soler va agafar les regnes de l'equip en una gran demostració de lideratge, quan va eixir al terreny de joc. En primer lloc, gol de Soler de penal en el minut 82. L'eixida de Yunus al camp també va ser decisiva. Va forçar l'expulsió de Lucas i va marcar l'empat en el minut 91 per a forçar la pròrroga. Dos gols de Guedes van servir per a fer el 2-3 i el 2-4. El València estava eliminat i va acabar classificant-se de sobres. L'autoimmolació frustrada de Javi Gracia no hi haurà maquillatge que la dissimule.

També et pot interessar

stats