ÀUDIO | Patrícia Rodríguez: "Aquesta setmana tindrem novetats en la confecció de la plantilla"

La directora general de l'Elx, un corresponsal d'Efe a l’Argentina i el nostre comentarista analitzaren en la ràdio d'À Punt la situació del club.

ÀUDIO | Patrícia Rodríguez: "Aquesta setmana tindrem novetats en la confecció de la plantilla"

En aquesta jornada de lliga l'Elx no ha jugat per haver disputat el play-off d'ascens a finals d'agost, però en el programa Des de la banda, en la ràdio d'À Punt, vam dedicar un espai per a analitzar la situació del club franjaverd. Parlàrem amb Patrícia Rodríguez, directora general del club, Pablo Ramón Ochoa, corresponsal valencià a l'Argentina, i amb el nostre comentarista David de la Hera.

"Aquesta setmana tindrem novetats i donarem alguna alegria", va avançar la directora general. Rodríguez va assegurar que volen transmetre tranquil·litat i que no estan aturats, sinó que no volen precipitar-se amb les incorporacions.

També parlàrem amb el periodista valler Pablo Ramón Ochoa, corresponsal d'Efe a Buenos Aires, que ens contà com s'ha viscut a l'Argentina l'arribada a l'Elx de Bragarnik, "l'amo del futbol argentí", com el va definir. Per acabar, també preguntàrem al nostre comentarista habitual dels partits de l'equip franjaverd, David de la Hera, com està sent la planificació de l'equip en el seu retorn a Primera.

Aquest dilluns han saltat les alarmes a l'Elx per la possibilitat que el tècnic Jorge Almirón no puga seure a la banqueta. Sembla que l'entrenador argentí té problemes per a tramitar la llicència a Espanya. Fa tres anys no va poder entrenar Las Palmas per aquest motiu, però des del club franjaverd es mostren confiats que ara acumula més experiència i finalment podrà ser inscrit.

També et pot interessar

stats