Arnaut Danjuma ja és nou jugador del Vila-real

El Vila-real ha presentat de matí el seu últim fitxatge, Arnaut Danjuma, que ha signat un contracte amb el club de la Plana Baixa per a les pròximes 5 temporades, fins al 2026

Presentació nou fitxatge del Vila-real
Presentació nou fitxatge del Vila-real
19 d'agost 2021 - 15:29

El Vila-real ha presentat aquest matí el seu últim fitxatge, Arnaut Danjuma, que ha signat un contracte amb el club de la Plana Baixa per a les pròximes 5 temporades, fins al 2026.

El Vila-real ha pagat uns 20 milions d'euros pel seu traspàs, més 2 en variables. La xifra el converteix en el segon fitxatge més car del club, només superat per la incorporació d'Alcácer.

En la presentació, Danjuma ha dit que fitxar pel Vila-real és "un repte apassionant i un pas molt important en la meua carrera". El jugador ha admés que "és conscient de la inversió que ha fet el Vila-real".

Danjuma va passar ahir la revisió mèdica i al matí s'ha ja s'ha entrenat a les ordres d'Emery amb els seus nous companys. Precisament, la seua arribada és una petició del tècnic. "Unai Emery és un dels millors entrenadors i espere millorar com a jugador amb ell".                                                             

Danjuma és un extrem esquerre que ve de Bornemouth de la segona divisió anglesa, on la temporada passada va marcar 15 gols. Ara amb el Vila-real, tornarà a jugar en una de les grans lligues d'Europa i tindrà la possibilitat de jugar la Champions, tal com ja va fer amb el Bruges: "Vull demostrar de què soc capaç. Òbviament, jugar la Champions és molt excitant. Vull marcar gols i donar assistències".

Arnaut Danjuma, de 24 anys, va nàixer a Nigèria, però és de nacionalitat neerlandesa. De fet, ha sigut dos voltes internacional amb la selecció dels Països Baixos.

L'extrem es va fer en les categories inferiors del PSV neerlandés i després de passar pel Nimega del mateix país, va fer el salt al Bruges belga. Allà va guanyar un títol de la Supercopa belga.

En l'acte de presentació Danjuma ha estat acompanyat pel vicepresident José Manuel Llánez, que ha dit que "la plantilla del Vila-real és espectacular", i alhora ha reconegut que "el capítol d'incorporacions ja es dona per tancat".

També et pot interessar

stats