Negats lluny del Mestalla (3-0)

El València encadena la setena derrota seguida com a visitant i podria tornar a caure a zona de descens

Nico es lamenta després d'un gol local
Nico es lamenta després d'un gol local / Oscar J. Barroso (Europa Press)

El València continua negat fora de casa i sembla que la permanència en Primera haurà de passar per Mestalla. L'equip blanc-i-negre ha perdut per 3-0 contra l'Atlètic de Madrid i ja encadena set derrotes seguides com a visitant i sis partits consecutius sense marcar. Els de Rubén Baraja es queden amb 26 punts en 26 jornades, els mateixos que tenen el Getafe i l'Almeria, que ja estan en zona de descens a Segona.

L'Atlètic de Madrid s'ha trobat molt còmode des del xiulit inicial, en bona mesura per les facilitats defensives que li ha donat el València, sobretot pel carril central. Només Mamardashvili ha evitat que els locals s'avançaren amb intrevencions de mèrit. Però tant d'anar el càntir a la font, arriba que es trenca. El georgià no ha pogut tornar a salvar els seus i Griezmann ha inaugurat el marcador en el minut 23. Només sis minuts més tard Hugo Duro ha aconseguit empatar en culminar una contra ràpida, però la sort no acompanya els blanc-i-negres. Munuera Montero ha anul·lat el gol per una falta prèvia de Foulquier a Memphis i s'ha arribat al descans amb l'1-0.

Pràcticament a penes començar la represa ha arribat el colp definitiu. Mamardashvili s'ha tornat a lluir en un llançament de Llorente, però ja no ha pogut fer res amb el de Carrasco. L'equip de Rubén Baraja ha demanat penal per una acció de Giménez a Hugo Duro, però ni l'àrbitre ni el VAR han vist res. I el València s'ha diluït en el pitjor partit des que va arribar el tècnic val·lisoletà. Lemar ha marcat el tercer i definitiu i el millor ha sigut que l'Atlètic de Madrid ha alçat el peu i no ha volgut fer sang.

El València haurà de millorar molt lluny del Mestalla si no vol patir més del compte per a aconseguir la permanència. Ara mateix, amb sis, és el segon equip que menys punts ha sumat fora de casa, només superat per l'Almeria, amb tres. La pròxima jornada caldrà guanyar a casa els punts que falten a domicili. El Rayo Vallecano serà el rival en una nova final per la salvació, ja que només val la victòria.