Atlètic de Madrid-Elx: a buscar l'èpica a casa del líder

El migcampista Mfulu és dubte per unes molèsties al genoll.

Els jugador de l'Elx celebren un gol davant el Bunyol
Els jugador de l'Elx celebren un gol davant el Bunyol / Twitter: @elchecf

L'Elx visita aquest dissabte el Wanda Metropolitano per a enfrontar-se a l'Atlètic de Madrid, actual líder de Primera Divisió. Després de la derrota de la setmana passada contra el Reial Madrid, l'equip madrileny no vol sorpreses i necessita la victòria per a mantindre’s al capdavant de la classificació.

Els d'Almirón, que ja acumulen sis partits de Lliga sense conéixer la victòria des que va guanyar al Martínez Valero contra el València CF, estan obligats a sumar per a no enfonsar-se en la part baixa de la classificació, que enguany està més igualada que mai.

El partit de Copa del Rei d'aquest dimecres va servir al tècnic argentí per a donar minuts als menys habituals i buscar que tots s'adapten a la dinàmica de partits del grup. La victòria davant el Bunyol, equip de Regional Preferent, li permet estar aquest divendres al bombo que dóna accés a jugar la següent ronda, però el pensament està centrat en lliga on ha de donar el màxim cada jornada si vol continuar un any més en Primera Divisió.

El quadre franjaverd està pràcticament sa i Jorge Almirón podrà alinear tota la plantilla disponible, tret del lesionat Carillo. També és dubte el migcampista congolés Omenuke Mfulu que ja es va perdre el partit de Copa del Rei per unes molèsties al genoll.

Per la seua banda, l'equip madrileny, entrenat per Diego Pablo Simeone, tampoc podrà comptar amb els lesionats José María Giménez ni Héctor Herrera. Però el Cholo recupera el davanter hispanobrasiler Diego Costa, baixa durant les últimes setmanes per una trombosi venosa profunda a la cama dreta, i compta en la plantilla superestreles del nivell de João Felix o Luis Suárez, que seran un perill per a la defensa il·licitana.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 14:00 hores, amb Jordi Sanchis, la narració de Raül Pina i els comentaris de David de la Hera.

També et pot interessar

stats