Saúl Ñíguez trenca la ratxa del Vila-real (1-2)

Els groguets encadenaven nou partits sense perdre, amb quatre victòries seguides, en Lliga

El migcampista il·licità havia entrat al camp només tres minuts abans de marcar el gol decisiu / Matteo Bazzi (Agència Efe)

De la victòria a la derrota en només uns segons. Això li ha passat al Vila-real en la visita de l'Atlètic de Madrid a l'Estadi de la Ceràmica. Amb empat a un, Parejo ha pogut marcar el 2-1 després d'una passada de tacó d'Álex Baena i, en la següent jugada, els del 'Cholo' Simeone s'han trobat amb l'1-2 d'un Saúl Ñíguez que havia entrat al camp només uns minuts abans.

El futbolista d'Elx ha avançat per segona vegada els matalafers en un duel amb dues parts ben diferents. En la primera, un matiner gol d'Axel Witsel ha decantat el marcador del costat visitant, un resultat amb què s'ha arribat al descans, tot i el domini de l'equip madrileny, gràcies a la bona actuació del porter groguet Filip Jorgensen.

Però després del pas pels vestidors, els de Marcelino han eixit decidits a per l'empat, i l'han aconseguit en el minut 50 mitjançant Alexander Sörloth, que ja suma catorze gols en Lliga. Amb aquest resultat, el submarí groguet veu aturada l'escalada cap a Europa i l'Atlètic recupera la quarta posició.