El Vila-real rescata un punt insuficent a San Mamés (1-1)

Un gol de Parejo de penal en temps afegit li ha donat un punt a l'equip groguet, que es queda a sis de la zona europea

Parejo, en el llançament de penal
Parejo, en el llançament de penal / Miguel Toña (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
13 d'abril 2024 - 13:52 Actualitzat: 14 d'abril 2024 - 23:01

El Vila-real no ha pogut aprofitar la ressaca copera de l'Athletic Club. L'equip groguet ha empatat 1-1 contra els bascos, en un partit marcat per l'expulsió rigorosa de Comesaña només començar la represa, i en què Gerard ha fallat un penal en la primera part. Parejo ha rescatat un punt en el temps afegit amb un gol en un altre llançament des dels onze metres, que deixa la setena plaça, que dona accés a jugar la Conference League, a sis punts.

L'equip de Marcelino García Toral li ha fet el passadís al campió de la Copa del Rei, però ha començat el partit molt concentrat. De fet, el Vila-real ha completat una gran primera part, en què només li ha faltat el gol. I l'ha tingut, sobretot, en un penal que Gerard Moreno ha enviat el pal. També Álex Baena ha tingut una gran ocasió per a marcar, però un defensa basc ha evitat que la pilota entrara a la porteria.

El guió ha canviat per complet en la represa, amb l'expulsió de Comesaña en el primer minut. L'Athletic ha aprofitat la superioritat numèrica per a inaugurar el marcador en l'equador del segon acte, amb un gol de Sancet. I quan ja semblava que els groguets se n'anirien de buit de San Mamés, un penal xiulat a instàncies del VAR els ha donat l'oportunitat d'empatar. Aquesta vegada Parejo no ha errat i el Vila-real ha rescatat un punt.

Amb aquest resultat, els de Marcelino es queden a sis punts del Betis, seté, quan només en queden 21 en joc. Per a tornar a Europa ja no es pot fallar més.

També et pot interessar

stats