Mamardashvili torna a desesperar l'Athletic (0-0)

La visita del València a San Mamés deixa dos punts vitals per a l'equip de Marcelino en la lluita per Europa

Mamardashvili ha salvat el València amb diverses parades de mèrit
Mamardashvili ha salvat el València amb diverses parades de mèrit / Agència Efe
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
06 de maig 2022 - 18:36 Actualitzat: 07 de maig 2022 - 18:49

El València s'ha emportat un punt de Bilbao gràcies, en bona part, a una nova actuació de mèrit del seu porter, Giorgi Mamardashvili, que ha salvat els seus de les nombroses ocasions de l'Athletic Club, com va fer en les semifinals de la Copa del Rei. La més clara, un mà a mà amb d'Iñaki Williams en la segona part que el georgià ha rebutjat a córner amb un peu.

Sense Guedes, per decisió tècnica, ni Gayà, per l'expulsió contra el Llevant, l'equip de Bordalás ha eixit a San Mamés amb l'objectiu de recuperar l'autoestima després de la derrota en la final del torneig del KO. I és que, a falta de la confirmació matemàtica, el conjunt de València no jugarà a Europa per tercera temporada seguida.

Els bascos, en canvi, es juguen la classificació per a la Conference League de la pròxima temporada i, amb el punt sumat en aquesta jornada, empaten en el seté lloc amb el Vila-real, que demà rep la visita del Sevilla.

Amb poc de descans per davant, el València afronta dimarts l'antepenúltima jornada d'una Lliga que se li ha acabat fent llarga. Rebrà el Betis a Mestalla, en un partit en el qual a la baixa de Gayà, que complirà el segon partit de sanció, se li afegix l'expulsió d'Hugo Guillamón per doble groga i la lesió de Gabriel Paulista, que s'ha retirat queixant-se de dolor al turmell, just abans del descans.

També et pot interessar

stats