L'Associació del Xicotet Accionista del València critica el PSOE pel nou Mestalla

Ha publicat un fil de Twitter en què assegura que els representants només es preocupen per traure rèdit polític

Recreació de l'interior del nou estadi de Mestalla
Recreació de l'interior del nou estadi de Mestalla

L'Associació del Xicotet Accionista del València CF (APAVCF) ha emés un comunicat a través d'un fil de Twitter en el qual critica la posició del PSOE respecte del nou projecte presentat pel club per a finalitzar les obres del nou Mestalla.

Així, expressa que els polítics només pensen assegurar el càrrec i aconseguir rèdit polític per a cobrar uns bons salaris. I matisa que "per uns vots aconsegueixen que un fet com la finalització de l'estadi es convertisca en crispació política".

L'associació critica el fet que el PSOE haja posat impediments a la construcció d'un estadi de 49.000 seients ampliables, ajustats a la realitat actual del València que va manifestar el mateix club, i que continue amb la intenció de fer que el club construïsca un estadi, des del principi, de 70.000 seients.

A més, en el fil de Twitter, APAVCF també compara la situació de la ciutat de València amb la d'altres ciutats espanyoles on hi ha hagut construccions o reformes dels seus estadis de futbol i on han rebut el suport de les institucions públiques o, en el cas de l'Athletic Club de la ciutat de Bilbao, que va rebre inclús finançament públic per a la construcció del nou estadi de San Mamés.

Finalment, l'associació demana que els jugadors es puguen manifestar quant a jugar en un estadi que puga paréixer mig buit o en un amb pràcticament tot l'aforament complet i es puga crear un gran ambient de futbol.

També et pot interessar

stats