Asensio troba el camí cap a la final olímpica (0-1)

La selecció espanyola té assegurada medalla a Tòquio i buscarà, dissabte, l'or contra el Brasil

Acció del gol de Marco Asensio
Acció del gol de Marco Asensio / Reuters

La selecció espanyola de futbol s'ha classificat per la final d'uns Jocs Olímpics, 21 anys després, gràcies a un gol de Marco Asensio en el tram final de la semifinal contra el Japó. Els de Luis de la Fuente buscaran ser campions olímpics contra el Brasil.

Això serà dissabte, però, de moment, Espanya ja té assegurada la medalla de plata, la quarta en tota la història olímpica (després de les aconseguides a Anvers 1920, Barcelona 1992 i Sydney 2000).

Els valencians Pau Torres i Óscar Gil han eixit en l'onze titular mentre que Carlos Soler ha esperat la seua oportunitat des de la banqueta. El central groguet ja és el jugador europeu que més minuts ha jugat en la temporada 2020/2021: 5.513.

Si l'altre dia va ser Rafa Mir, hui el jugador del Reial Madrid Marco Asensio s'ha reivindicat per no ser titular i, quan ha eixit al terreny de joc en substitució de Pedri, ha classificat el seu equip.

Dimarts fructuós per a la delegació espanyola a Tòquio, que ha aconseguit tres medalles i ja supera la desena des de l'inici de la cita olímpica. 

També et pot interessar

stats