FUTBOL

Bunyol, Callosa, Riba-roja, Atlètic Torrelano i Rayo Llíria, a la final per l'ascens a Tercera RFEF

L'últim finalista eixirà del duel entre el Castelló B i l'Utiel, que es jugarà dilluns després de la suspensió per positius en coronavirus en els de la Plana. Totes les finals es podran seguir en directe en streaming per À Punt

Óscar Moreno ha marcat el gol per al Bunyol.
Óscar Moreno ha marcat el gol per al Bunyol. / À Punt Esports

El Bunyol, el Callosa Deportiva i el Riba-roja, Atlètic Torrellano i Rayo Llíria ja somien a poder jugar la pròxima temporada en Tercera Divisió. Tots tres estan ja classificats per a la final d'ascens a eixa categoria. El Bunyol ha guanyat per 1 a 0 amb gol de penal d'Óscar Moreno i es classifica després de l'empat de l'anada. Ara jugaran la final contra el guanyador de l'eliminatòria entre el Castelló B i l'Utiel, que ha hagut de ser suspesa pels diversos positius en coronavirus per part de diferents jugadors de la plantilla castellonenca, i que es disputarà finalment aquest pròxim dilluns a les 18:30 h.

Per la seua banda, el Callosa Esportiva ha guanyat 2 a 1 el UE l'Alcúdia, i passa també a la final, ja que a l'anada van empatar. El seu rival serà un Riba-roja que ha empatat 1 a 1 en el camp del castellonenc. Un resultat que després de l'empat a zero de l'anada classifica els del Camp del Túria. La final, amb una plaça en Tercera RFEF en joc, es jugarà dissabte.

L'Atlètic Torrellano ha fet bo el solitari gol del partit d'anada contra el CFI Alacant i s'ha classificat per a la final després d'haver empatat a zero a l'Antonio Solana. El Torrellano s'enfrontarà en la final de diumenge al Rayo Llíria, que ha remuntat l'1-0 en contra de l'anada, en véncer el Tavernes per 2-0. 

À Punt retransmetrà les finals en directe en streaming aquest cap de setmana des de l'estadi de la Murta de Xàtiva. Dissabte podran seguir la final entre Callosa i Ribarroja, i diumenge, el duel entre el Torrellano i el Rayo Llíria. Ara falta saber quan es disputarà el partit que enfrontarà el Bunyol contra el Castelló B o l'Utiel.

També et pot interessar

stats