Arriba l'hora de la unitat B

Rubén Baraja ha assegurat que jugarà amb els menys habituals

Informació a partir del minut 3

Arriba l'hora de la unitat B del València. Arriba el torn dels Guillamón, Iaremtux, Cenk i companyia.

El partit de Copa ha de servir per a donar descans a futbolistes com Pepelu, Javi Guerra o Hugo Duro, que ho estan jugant tot, i més tenint en compte, que divendres hi ha jornada de lliga contra el Getafe de Bordalás.

A la porteria, Jaume prendrà el relleu de Giorgi.

En defensa, Diakhaby tornarà a la titularitat després de quasi dos mesos lesionat, igual que Cenk, desaparegut de les alineacions de Baraja per decisió tècnica. Jesús Vázquez també tindrà minuts una volta superada la malaltia que l'afectà el sistema neuromotor al setembre.

Al mig del camp, Guillamón podrà tornar a demostrar per què fa un any estava al Mundial de Qatar i Amallah i Sergi Canós per què els van fitxar a l'estiu.

I a la davantera, Alberto Marí debutarà aquesta temporada després de 4 mesos lesionat i Iaremtuxk buscarà marcar el primer gol com a valencianista.

Amb tot això, Baraja podria fer un 11 de garanties, també amb jugadors amb fitxa de filial, que hauria de ser suficient per a derrotar a un rival de la quinta divisió del futbol espanyol.

Una bona oportunitat per a reivindicar-se. Una bona oportunitat per a demostrar. Arriba l'hora dels suplents habituals del València.

També et pot interessar

stats