Arcadi España sobre l'ATE: "Necessitem informació que done crebibilitat i garantia del projecte"

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha estat en 'Les notícies del matí' d'À Punt Mèdia

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España
El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España

El projecte del nou Mestalla continua en el punt de mira i el termini que té el València CF per presentar documents a l'administració encara no ha finalitzat.

Per això, el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, que ha estat en Les notícies del matí d'À Punt Mèdia, ha instat el club a presentar la informació i documents requerits com abans millor.

España ha assegurat que, de moment no hi ha cap novetat al respecte. Únicament el fet que van tindre una reunió amb representants del València on se'ls va informar del nou projecte a través d'un power point que España considera insuficient. "L'administració no es regeix per power points sinó per registres d'entrada", ha assegurat.

Arcadi España ha explicat que els van dir que els fa falta més informació per a poder estudiar el projecte com, per exemple, el projecte consultiu, la informació i contractes amb el fons CVC que, en teoria serveix per a finançar-lo, o algun aval bancari. En definitiva, el que es refereix el conseller és que fan falta documents que "donen credibilitat i garanties al projecte".

També et pot interessar

stats