Arcadi España sobre l’ATE de Mestalla: “L’administració ha de treballar sobre realitats”

El conseller de Política Territorial ha reiterat que el més important és finalitzar les obres del nou Mestalla

Arcadi España parla sobre l'ATE

Les obres del nou Mestalla continuen sent un mal de cap per a l'administració valenciana. En aquesta ocasió ha sigut el conseller de Política Territorial, Arcadi España, el que s'ha pronunciat sobre aquest assumpte.

España ha explicat que la Generalitat necessita "treballar sobre realitats", "amb documents" i no només converses.

El conseller ha sigut clar respecte a l'actuació territorial estratègica (ATE), de la qual ha explicat que s'ha de complir, de la mateixa manera que s'han de complir la legalitat i els acords vigents amb la Generalitat. España ha dit que el més important, ara per ara, és "finalitzar les obres del nou Mestalla" i que la resta de projectes inclosos també són importants, però "accessoris".

Respecte del document que va registrar la setmana passada el València CF per a prorrogar l'ATE, el conseller ha assegurat que tant des de la Conselleria d'Economia com des de la de Política Territorial, l'estan valorant per a poder verificar la seua credibilitat.

Una credibilitat que considera perduda per part del València CF i que creu que el club de Mestalla ha de lluitar per recuperar-la tant amb les administracions com amb la massa social que li dona suport.

També et pot interessar

stats