Apassionant cap de setmana d'esport en À Punt

La 'Finestra Esportiva' dona cabuda a competicions com l'Eurolliga femenina, l'European Cup d'handbol o la Lliga de Primera Federació

El millor esport, per À Punt
El millor esport, per À Punt

L’històric estadi de Los Pajaritos de Sòria, serà l’escenari del duel entre el CD Numància i el CE Castelló, i que retransmetrà, en directe, diumenge a les 18:00 hores la televisió d’À Punt Mèdia. Es tracta d’un enfrontament atractiu entre dos clàssics que es retroben en la categoria de bronze del futbol nacional.

Els orelluts arriben al duel carregats de moral després de retrobar-se amb la victòria la jornada passada. Va ser a l’estadi de Castàlia i contra l’Alcoià (1-0). Un partit que va resultar tot un èxit d’audiència per a À Punt amb 58.000 espectadors de mitjana (amb pics de 70.000) i una quota de pantalla de 5,7%; i un percentatge excel·lent del 32,1% a la província de Castelló.

L’equip d’Albert Rudé es troba en la segona posició de la taula, a cinc punts del líder, l’Eldenc, que aquesta jornada rep la visita del tercer classificat, el filial de la Reial Societat.

Narrarà el partit Raül Pina, una de les veus més experimentades de la radiotelevisió valenciana a qui acompanyarà una setmana més en els comentaris Javier Subirats.

També per À Punt, la lluita per la final de l’European Cup d’handbol

El mateix diumenge 19 de març a les 12:00 hores, À Punt retransmetrà, a través del seu web i els seus dispositius mòbils, el partit d’anada de les semifinals de l’European Cup Women entre l'Handbol Elx i l'Atlètic Guardés. Les guerreres de Joaquín Rocamora travessen per un gran moment i tenen a l’abast colar-se per primera vegada en la història en una final europea. Els encarregats de transmetre tota l’emoció d’aquest duel seran Dani Hermosilla i Patxi Martí.

El València Basket, obligat a guanyar a la Fonteta

També per Streaming però divendres 17 de març i a partir de les 19:00 hores, À Punt retransmetrà, des del pavelló de la Font de Sant Lluís, el segon partit de l'eliminatòria de quarts de final de l'Eurolliga femenina entre el València Basket i el Beretta Familia Schio. Després de la derrota patida a Itàlia en el partit d’anada (75-63), les de Rubén Burgos necessiten una victòria a la Fonteta que force el definitiu duel per a la final a quatre. Narrarà l’enfrontament Josep Carbonell que contarà, com sempre, amb dos comentaristes d’excepció: Nacho Rodilla i Anna Gómez.

À Punt continua donant suport als esdeveniments i protagonistes més destacats del món de l’esport en el moment més important de la temporada esportiva.

També et pot interessar

stats