Any nou, carències antigues (2-1)

L’Elx, impotent davant el Tenerife del valencià Oltra

Quan un equip ix a especular davant de la teòrica necessitat del rival, el resultat acostuma a ser que l’equip més endarrerit a la taula és qui acaba semblant més contundent. Així ha ocorregut a l’Heliodoro. El Tenerife d’Oltra ha superat l’Elx davant la inoperància dels de Pacheta. No només sobre el terreny de joc, sinó també en la classificació.

El gol de Malbasic va avançar el Tenerife i va canviar el guió establert, davant d’un Elx que semblava especular amb la necessitat del Tenerife. La sensació era que l’equip de Pacheta estava absent del partit. Tot i això, va aconseguir empatar a les acaballes de la primera part, de penal transformat per Xavi Torres.

La represa va vindre carregada d’una major intensitat atacant de l’equip d’Oltra i d’una encara major inoperància dels de Pacheta, sumada als molts espais que deixaven a les seues esquenes. El Tenerife va arribar a avisar amb dos xuts al pal de Naranjo i Milla, respectivament.

És ben cert que l’àrbitre Vicandi Garrido va deixar d’assenyalar un penal clar comés pel jugador del Tenerife Jorge, per unes mans evidents. Cinc minuts després, Jorge mateix va marcar el 2-1 final. A partir d’eixe instant, l’Elx va enfonsar-se, amb les carències habituals. Ni tan sols l’eixida de Sory Kaba va servir per a aportar més perill. Molt a reflexionar. Any nou, carències antigues.