Antonio Sesé: "Meriton ens pren el pèl"

Entrevista a un dels màxims accionistes del València CF, Antonio Sesé

Quan falta menys d'un mes perquè se celebre la junta ordinària d'accionistes del València CF, un equip d'À Punt Mèdia ha parlat extensament amb l'empresari, exconseller del club de Mestalla i, actualment, un dels màxims accionistes del club, Antonio Sesé, sobre la seua postura en aquesta reunió a la qual assistirà. També de com veu el club i quina pensa que seria la solució. Ací detallem l'entrevista:

Sobre l'ATE de Mestalla

"El moviment de fitxatges de jugadors des que Meriton va arribar ha sigut d'uns 1.000 milions d'euros i han guanyat comprant i venent 270 milions... i no tenen un euro per a fer el nou estadi? Això vol dir que ens estan prenent el pèl. Meriton ens pren el pèl!"

"Si l'ATE cau es produeix un crebant patrimonial per a la societat anònima esportiva, que és el València CF, i per als xicotets accionistes. És evident que la directiva fa set anys que no mou un sol paper per a aconseguir que l'ATE tire avant."

Sobre la situació del club

"La situació és crítica. Estem a l'UCI. És la realitat que tenim en el club. Nosaltres no tenim un model perquè Meriton no ha volgut tindre un model perquè el club subsistisca."

"Amb els fons i recursos que generem, que recorde que el 80% són de drets televisius no anem ni al cantó. Per tant, és una gestió negligent i molt reprovable i per això la meua posició en la junta serà d'oposició frontal".

Sobre la compravenda de jugadors

"El negoci de Peter Lim és comprar i vendre jugadors, i moltes vegades no defén els interessos del València sinó els seus particulars."

Sobre la limitació d'assistents a la junta

"Legalment, Meriton podia limitar l'assistència a la junta, però el València no és una societat anònima com una altra. És una SA esportiva amb milers d'accionistes. Per a mi, limitar l'assistència és una mesura dictatorial."

Sobre l'ampliació de capital

"No m'estranyaria que apareguera un tercer inversor que subscriguera tot el nou paquet accionarial i entrara d'accionista al club. No seria majoritari, però seguiria sent minoritari amb aproximadament el 40% de les accions".

Sobre la reagrupació d'accions:

"Si les meues accions són necessàries per a arribar al 5%, que Llibertat VCF no dubte ni un segon que les tindrà ací. Si són fonamentals per a aconseguir l'objectiu, que no es preocupen que les tindran. L'objectiu, que és fiscalitzar Meriton, és més important que les xicotetes diferències de criteri que puguem tindre."

Sobre la manifestació del dia 11 de desembre

"Crec que tota acció que es faça és important. En el moment que tot el món s'agrupa i decideix fer el pas, li done tot el suport, i jo estaré allà."

Sobre la solució que li dona al club

"Tenim un problema. Hem d'eixir a la gent i dir-los que hem de fer una travessia pel desert de cinc anys. S'ha de fer una bona gestió de plantilla i a poc a poc anar-nos recuperant. S'ha de finalitzar l'estadi, generar recursos extraordinaris i atípics i també demanar un esforç a la gent. A més, segurament haurem d'ampliar capital una altra vegada per a dotar-nos de més recursos. I després d'aquests cinc anys de tractar d'estar a mitjan taula i no poder aspirar a més, podrem consolidar el club i tractar de millorar la situació i entrar en Europa. També s'haurà de refinançar el deute i, segurament, substituir els actuals creditors amb fons d'inversió."

Sobre Joey Lim

"Jo demanaré en la junta la seua dimissió. Lim no pot fer el que va fer amb els aficionats a Sant Sebastià. És un pocavergonya. Jo el miraré als ulls i li diré: vosté ha de dimitir."

També et pot interessar

stats