Anil Murthy vigila l'entrenament de Gracia

El president del València, acompanyat de Joey Lim i altres executius de Meriton acudeix a la Ciutat Esportiva de Paterna per a parlar amb la plantilla i el tècnic.

Entrenament del València aquest matí a Paterna.
Entrenament del València aquest matí a Paterna.
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Pep Doménech
Amàlia Sebastián
08 d'octubre 2020 - 12:20

Anil Murthy ha volgut estar present en la sessió de treball dirigida per Javi Gracia després de la reunió en què l'entrenador va demanar explicacions per l'absència de fitxatges i posà el càrrec a disposició del club.

Javi Gracia ha reunit la plantilla abans de l'entrenament d'aquest matí, el primer des que ahir va demanar explicacions a Meriton per la falta de fitxatges i va arribar a posar el seu càrrec a disposició del club. De moment, sembla que l'entrenador continuarà al capdavant de la primera plantilla, tot i que la decisió no és ferma, ni per una part ni per l'altra. De fet, a primera hora del matí i abans que començara la sessió d'entrenament prevista, Anil Murthy, acompanyat d'altres executius de Meriton Holdings, empresa de Peter Lim i propietària de la majoria accionarial del València, ha acudit a Paterna per a veure's amb els jugadors i l'entrenador.

Després de la xarrada els futbolistes de la primera plantilla, tret dels internacionals, ha eixit al camp d'entrenament amb Javi Gracia, de moment, al capdavant. La presència de les càmeres i de la premsa ha sigut aprofitada per Anil Murthy per a deixar-se veure vigilant de prop les evolucions de la plantilla.

Kondogbia, en l'entrenament

També hem pogut veure el francés Geoffrei Kondogbia, tot i els rumors que el situen com a objectiu de l'Atlètic de Madrid. El València, segons algunes informacions, no vol negociar amb el club matalafer una eixida del migcampista i es remet a la clàusula de rescissió.

També et pot interessar

stats