Anil Murthy: "Sí, sens dubte, confiem que vendrem Kang-in Lee a temps"

El president del València s'ha mostrat convençut que podran vendre Kang-in Lee abans d'aquest divendres per tal de poder inscriure el nou fitxatge del club de Mestalla, Marcos André.

Anil Murthy

El president del València CF, Anil Murthy, ha sigut caçat per les càmeres d'À Punt Mèdia entrant a les oficines de l'entitat en el dia en què el nou fitxatge del club, Marcos André, ha passat el reconeixement mèdic a una clínica de la ciutat. S'espera que el davanter brasiler signe al llarg de la vesprada el contracte que el lligarà a l'entitat blanc-i-negra per a les pròximes cinc temporades, després d'un difícil traspàs del Valladolid de vora 8 milions d'euros.

A Murthy li han preguntat si creu que podran vendre a temps Kang-in Lee abans del divendres. El president ha contestat amb fermesa: "Sí, sí, sí. sí... sens dubte!". Recordem que el jugador coreà té diverses ofertes damunt la taula i que perquè el València puga inscriure Marcos André de cara al pròxim partit de Lliga contra l'Alabés, és necessari abans desfer-se d'una de les fitxes dels jugadors extracomunitaris.

També et pot interessar

stats