Anil Murthy revela que el València de la temporada que ve serà low cost

El diari 'Superdeporte' ha destapat una sèrie d'àudios que comprometen el president del València CF

El president del València CF, Anil Murthy
El president del València CF, Anil Murthy

El València CF es troba en una situació complicada en l'àmbit institucional, econòmic i, sobretot, esportiu. Uns àudios que ha revelat el diari Superdeporte han tret a la llum diferents opinions i decisions del president del València, Anil Murthy, respecte de la direcció futura del club.

En aquest sentit, Murthy ha dit que pretén fer un València low cost, ja que no hi tenen la possibilitat de competir econòmicament i que no tenen la capacitat de fer una plantilla amb la qual poder lluitar per grans coses. A més, ha revelat que hi va haver diferents operacions en el passat que van suposar un maldecap per als comptes de l'entitat i que, tot i haver entrat en la Champions League en el passat, això no va ser suficient per a poder tindre uns comptes sanejats. "Després de la 18-19 entrem en la Champions, guanyem la Copa, i tenim un cost de plantilla de quasi 165 milions. Què ingressem? Tenim 70-80 de TV, més o menys entre 12 i 14 per abonats. Però obrir Mestalla ens costa 6 milions per any. En general estem parlant de 120 milions com a màxim", ha dit.

En els àudios, Murthy també ha carregat contra diferents jugadors de l'entitat com Carlos Soler o José Luis Gayà. Del primer, ha dit que espera que no firme un contracte en gener quan podria anar-se'n gratis a qualsevol equip, perquè això no deixaria diners a les arques del club i que, en cas que fora així, estaria disposat a pagar 100.000 euros a la premsa per a desprestigiar-lo.

Respecte de Gayà, Murthy assegura que dir-li al jugador que la temporada que ve no tindrà una plantilla competitiva, seria un gran problema de cara a poder retindre'l i que no fitxara per un altre equip en aquest mercat de fitxatges. "Carlos Soler per a mi té clar des de principi d'any que se'n va perquè té moltíssima ambició", diu el president del València.

Un altre actor implicat en l'assumpte és l'actual entrenador del València, José Bordalás. Sobre ell, Murthy diu que té un caràcter complicat tot i que té una bona relació amb ell. El president del València també diu que en el passat mercat de fitxatges van apostar per no vendre i per fitxar diversos jugadors perquè creien en l'entrenador i la seua capacitat de cara a aquesta temporada.

També et pot interessar

stats