Anil Murthy: "Marcelino es va passar de la ratlla en criticar la gestió"

L'expresident del València CF ha concedit una entrevista a un mitjà de comunicació de Singapur

L'expresident del València, Anil Murthy

L'expresident del València, Anil Murthy, ha tornat a estar d'actualitat després que haja eixit la llum una entrevista que ha concedit en el mitjà de comunicació de Singapur, The Straits Media, en què ha parlat de tot el que ha ocorregut en els últims mesos en el València CF.

Murthy assegura que té una bona relació amb el propietari del València, Peter Lim, a pesar dels àudios que van eixir sobre una conversa privada amb empresaris valencians i en què criticava el mateix Peter Lim i parlava sobre molts altres temes que envolten el club.

En l'entrevista, Murthy també explica que ha patit assetjament per part de diversos aficionats i, inclús, amenaces de mort. "Van posar imatges del meu fill menut en l'ascensor de casa", ha dit.

En l'entrevista també parla de l'exentrenador del València l'any de la conquista de la Copa del Rei, Marcelino Garcia Toral. Murthy assegura que "Marcelino es va passar de la ratlla en criticar la gestió", situació per la qual va ser destituït prematurament abans de finalitzar el seu contracte.

També et pot interessar

stats