Anil Murthy: "Hem recuperat l'ADN del València"

El president del València CF sosté en unes declaracions als mitjans oficials del club que l'objectiu per a aquesta temporada serà "competir en cada partit"

Anil Murthy durant l'entrevista
Anil Murthy, durant l'entrevista / valenciacf.com
02 de setembre 2021 - 22:33

Anil Murthy ha fet balanç del mercat d'estiu, que assegura que l'ha deixat "molt satisfet". El president valencianista ha destacat especialment la figura de l'entrenador José Bordalás, que considera que "reforça la identitat d'aquest club", i ha defensat les decisions "difícils" que es van prendre l'any passat, ja que, segons ha dit, han permés afrontar els fitxatges que s'han fet per a la present temporada.

Aquestes han sigut algunes de les seues valoracions:

Planificació temporada 2021-2022: "Vam aguantar totes les ofertes que vam rebre per jugadors importants de la plantilla. Vam decidir reforçar l'equip conservant els millors jugadors. El més important és que vam prendre les decisions per consens, tots estan contents amb els fitxatges i, gràcies a aquest consens, vam aconseguir l'aprovació de Peter Lim, ja que per a ell era important que Bordalás volguera eixes incorporacions al cent per cent".

Objectius de la temporada: "No ens hem de posar objectius per a final de curs, s'ha d'anar partit a partit i hem de lluitar-los tots. Hem de reconstruir i tornar la il·lusió a l'afició".

Bordalás: "Fitxar Bordalás reforça la identitat d'aquest club i per nosaltres va a ser el nostre entrenador top per -espere- moltes temporades. Hem recuperat l'ADN del València CF, els seus valors, les seues ganes de lluita i de córrer tot el partit per a aconseguir victòries".

Les vendes de la temporada anterior: "Vam haver de prendre decisions difícils per a reequilibrar els comptes i la plantilla, i va ser molt difícil per a tots. Havíem de començar una revolució que ens ajuda a afrontar amb més força aquest mercat.

També et pot interessar

stats