Anil Murthy deixa sense entrades els penyistes per a la final de Copa

És la primera vegada que el col·lectiu de penyes no tindrà un percentatge d'entrades per a un partit de tanta importància. En l'última final al Benito Villamarín contra el Barcelona l'Agrupació de Penyes disposà de 3210 entrades.

L'afició del València celebra un gol a l'estadi de Mestalla
L'afició del València celebra un gol a l'estadi de Mestalla
28 de març 2022 - 20:12

El president del València CF, Anil Murthy, ha avisat per whatsapp a Fede Sagreras, president de l'Agrupació de Penyes del València, que enguany les penyes no disposaran d'un percentatge d'entrades per a la final de Copa de La Cartuja del 23 d'abril. La decisió ha agafat per sorpresa els penyistes, que, a pesar que en aquests moments no tenen cap conveni amb el club. esperaven que tinguera un gest cap a ells. "La indignació i la sorpresa són grans perquè les penyes sempre hem tingut un percentatge marcat per a aquest tipus de partit. En l'última final al Villamarín tinguérem un 15% de les entrades, en concret 3.210. Avaluarem aquesta decisió i en breu farem un comunicat per una decisió injusta, encara que és cert que no hi estan obligats en el club, perquè no tenim el conveni en vigor", ha assenyalat Fede Sagreras a À Punt Mèdia.

Fa uns dies l'Agrupació de Penyes va enviar un escrit al club on sol·licitava al València que tinguera un gest cap als penyistes. Actualment hi ha 346 penyes del València arreu del món. La directiva de l'Agrupació de Penyes té previst reunir-se aquesta nit i després faran un comunicat on expressaran la decepció per l'actitud de Meriton cap a ells.

També et pot interessar

stats