Anil Murthy anuncia que pujarà el preu de les entrades i els abonaments

El president del València CF, Anil Murthy
El president del València CF, Anil Murthy

El president del València, Anil Murthy, ha avançat que si les condicions sanitàries permeten l'assistència de públic a Mestalla s'incrementarà el preu dels abonaments i les entrades per a la pròxima campanya.

Murthy ho va avançar aquest dimecres en una conferència telemàtica que va oferir al Campus France de Singapur en la qual va assegurar que es tracta d'una decisió basada en dades i no “en emocions”, que va assenyalar que era l'argument amb el qual es decidien aquestes qüestions fins que ell arribà a la presidència del club.

"Vaig incrementar els preus de les entrades un 20% i les vam esgotar. L'any següent ens va anar bé i les incrementarem un 20% més i les vam tornar a esgotar. Enguany no ho hem fet tan bé però, si la Covid-19 ens deixa de nou obrir l'estadi, pujaré els preus de nou”, ha afirmat.

Murthy va dir que la política de preus ha d'estar marcada per les “dades” i no per les emocions i que s'ha d'establir un preu just que es puga explicar i justificar.

Murthy va assenyalar que abans que ell arribà al València “la teoria era que si no ho havies fet bé, si havies sigut dotzé, havies de baixar els preus perquè hi vinguera més gent”. Però Murthy considera que les entrades gratis fan l'esdeveniment menys valuós i faran que vaja menys gent al camp.

També et pot interessar

stats