Anil desvela les discrepàncies polítiques sobre el Nou Mestalla

Uns nous àudios publicats per 'Superdeporte' confirmen la posició dels actors polítics en el cas de les obres del nou estadi. Segons Anil, Compromís és l'únic partit que té sintonia amb la posició del club.

Imatge del nou Mestalla
Imatge del Nou Mestalla

El diari Superdeporte ha publicat uns nous àudios sobre la conversa entre cinc empresaris valencians i el president del València, Anil Murthy, que va tindre lloc el 27 d'abril.

En els àudios, un dels temes principals és la situació de l'ATE de Mestalla i la represa de les obres. "Després de tretze anys, demà podem posar les grues, perquè tenim huitanta milions per a començar-les. Compromís vol donar-hi suport, el PSOE vol parar-les, i el PP està un poc al costat".

En els àudios també es desvela que les intencions de Meriton d'acabar l'estadi podrien no ajustar-se a la realitat. "M'estime més anar sempre amb un somriure a les reunions amb polítics i dir sempre 'gràcies, gràcies, gràcies'. Després, amb Germán Cabrera [advocat del València CF], durem la Generalitat a juí i... pum!".

Respecte a això, ja s'han donat les primeres reaccions polítiques. El portaveu del PSOE, Borja Sanjuán, ha assenyalat que "Compromís ha d'explicar per què fan costat a aquesta estafa".

Per una altra banda, en els àudios també ix a la llum el cas del poliesportiu. "El regalarem, està en el pla original. Paguem 5,7 milions més IVA. Ells volen un poliesportiu de nou milions, però que els donen... Jo pague 5,7 milions", sentencia Anil Murthy.

També et pot interessar

stats