Angulo substitueix Óscar Fernandez com a tècnic del Mestalla

Angulo
Angulo ve d'entrenat al juvenil de Divisió d'Honor / València CF

El València ha decidit donar per finalitzada la vinculació contractual amb el tècnic valencià Óscar Fernández i li ha encomanat el nou projecte en Tercera RFEF del seu filial a Miguel Ángel Angulo.

El club de Mestalla ha agraït al fins ara entrenador del Mestalla el seu treball i compromís aquesta temporada i la seua aportació en el procés formatiu dels joves jugadors.

Angulo assumeix una nova responsabilitat en la pedrera del València en la qual compleix huit temporades en què ha sigut entrenador en totes les categories de futbol 11: infantil, cadet i juvenil. En les últimes temporades ha entrenat el juvenil de Divisió d'Honor, equip al qual també ha dirigit en la UEFA Youth League.

L'exjugador asturià va militar durant dotze temporades en el primer equip, amb el qual va conquistar huit títols -dos campionats de la Lliga, dues Copes del Rei, una UEFA, una Supercopa d'Espanya, una Supercopa d'Europa i una Copa Intertoto- sent el futbolista amb més títols oficials en la història del club de Mestalla.

També et pot interessar

stats