El Vila-real B tanca el curs amb derrota

El filial groguet ha perdut 4-3 contra l'Andorra en l'últim partit de la temporada

Romero, en una acció del partit
Romero, en una acció del partit / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
26 de maig 2023 - 17:48 Actualitzat: 27 de maig 2023 - 18:37

El Vila-real B ha posat punt final a la temporada amb una derrota dolça contra l'Andorra (4-3), ja que el partit era intranscendent perquè el filial groguet ja tenia la permanència assegurada. L'equip de Miguel Álvarez, que acabarà la Lliga en dihuité lloc, és el primer filial que aconsegueix salvar-se en Segona des de la temporada 2016-2017, quan ho va fer el Sevilla Atlètic.

Tiago Geralnik ha avançat els groguets a penes començar, però Rubén Bover ha empatat en l'equador de la primera part. Una diana de Carlo Adriano a les acaballes del primer acte ha tornat a donar avantatge al Vila-real B.

En a penes sis minuts de la represa, l'Andorra ha capgirat el marcador amb dos gols de Mika Mármol i Carlos Martínez. Tasende ha tornat a igualar el duel en el 82, però a penes tres minuts després, Jacobo ha marcat el quart i definitiu.

Aquesta entropessada i el mal final de temporada dels de Miguel Álvarez, amb només un triomf en les deu últimes jornades, no taquen la gran temporada que han fet en la segona categoria del futbol estatal.