El Vila-real B deixa escapar el triomf a Andorra (1-1)

Un gol local en temps afegit i en posició més que dubtosa ha fet perdre dos punts al filial groguet

Els jugadors locals celebren el gol de l'empat
Els jugadors locals celebren el gol de l'empat / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
16 de febrer 2024 - 18:41 Actualitzat: 17 de febrer 2024 - 18:42

El Vila-real B ha sumat un punt agredolç en la visita a l'Andorra, després d'empatar 1-1 en un partit que semblava guanyat. Diego Collado ha avançat els groguets en la represa, però un gol d'Scheidler en temps afegit, en una acció polèmica, ha evitat el triomf dels de Miguel Álvarez. 

El partit ha començat igualat, amb dos equips que han prioritzat no encaixar gol a tractar de marcar. Les urgències classificatòries han fet que les ocasions de gol han brillat per la seua absència en la primera part.

En la represa, el Vila-real B ha fet un pas avant i ha començat a acostar-se amb perill a la porteria rival. Jorge Pascual ha avisat amb una acció individual que s'ha escapat per poc, just abans del gol. Diego Collado, en una bona acció personal, ha inaugurat el marcador en el minut 76, en una posició molt ajustada que el VAR ha validat. Novament Collado ha pogut sentenciar, però no ha encertat a rematar bé una gran asistència de Forés. I quan ja semblava que el triomf viatjaria a terres valencianes, ha arribat una nova errada defensiva que ha propiciat l'empat. Scheidler, ja en temps afegit i en una jugada polèmica per un possible fora de joc, ha restablit la igualada.

El filial groguet es queda amb 29 punts, un per damunt de la zona de descens, a l'espera que es complete la jornada. Caldrà sumar de tres a la Ceràmica la setmana que ve, en la visita del Saragossa.

També et pot interessar

stats