El Llevant s'oblida de guanyar

L'equip granota ha empatat 1-1 contra l'Amorebieta en un partit marcat per la polèmica pel gol local

Brugué, en una acció del partit
Brugué, en una acció del partit / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
11 d'agost 2023 - 13:49 Actualitzat: 11 d'agost 2023 - 21:16

El Llevant no troba el camí cap al triomf. Després d'una pretemporada sense victòries, l'equip granota ha debutat amb un empat a un gol contra l'Amorebieta, en un partit marcat per la polèmica. El gol local ha pujat al marcador, tot i que un jugador ha tocat clarament la pilota amb les mans just abans de donar l'assistència.

El duel ha començat molt travat, amb interrupcions contínues, i sense un dominador clar. De fet, les ocasions de gol han brillat per la seua absència i Bouldini n'ha aprofitat una de les poques que hi ha hagut per a inaugurar el marcador. El davanter marroquí ha marcat el 0-1 en aprofitar una gran assistència de De la Fuente als 30 minuts de joc. I amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

El guió no ha canviat molt en la represa. Vezo ha pogut ampliar l'avantatge granota, però el que ha arribat ha sigut l'empat. Jauregi ha restablit la igualada després d'una acció que ha generat molta controvèrsia. L'àrbitre ha donat validesa al gol, però el VAR l'ha cridat perquè reconsiderara la decisió, ja que hi havia una mà prèvia de Carbonell en l'inici de la jugada. Encara que les mans eren evidents, el col·legiat ha considerat que l'acció no era punible i el gol ha pujat al marcador. L'empat ha fet mal als granotes, que no han sigut capaços de reaccionar i s'han hagut de conformar amb un punt en el debut.

El Llevant haurà de buscar la primera victòria la setmana que ve al Ciutat de València, en la visita del Burgos. Els tres punts semblen ja una obligació per a no començar a veure fantasmes abans d'hora.