El CD Eldense trenca la mala ratxa i s'allunya del descens

L'equip de Fernando Estévez ha guanyat 0-2 l'Amorebieta, amb gols de Juanto Ortuño i Soberón

Els jugadors del CD Eldense celebren el segon gol
Els jugadors del CD Eldense celebren el segon gol / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
19 de gener 2024 - 19:09 Actualitzat: 20 de gener 2024 - 19:00

El Club Deportivo Eldense ha aconseguit la primera victòria del 2024, després de derrotar 0-2 el cuer, l'Amorebieta, amb gols de Juanto Ortuño i Soberón. L'equip blaugrana trenca així la ratxa de set partits sense guanyar i s'allunya a set punts de la zona de descens a Primera RFEF.

El partit ha començat molt bé per als interessos blaugrana, ja que Juanto Ortuño ha inaugurat el marcador en el minut 8, després d'aprofitar un rebuig local, en una acció ràpida que Iván Chapela no ha pogut definir en primera instància. El gol ha fet molt de mal a l'equip local, conscient que necessitava sumar per a tractar d'abandonar l'últim lloc de la taula i no quedar-se despenjat en la lluita per la permanència. Per contra, als de Fernando Estévez els ha anat molt bé, i no han patit gens per a mantindre l'avantatge al descans.

En la represa, l'Amorebieta ha intentat empatar amb més cor que cap, però el ben cert és que Aceves a penes ha tingut faena. El partit ha quedat vist per a sentència amb el 0-2, obra de Mario Soberón, amb una gran rematada de cap després d'una bona assistència de Toni Abad. Quedaven encara vint minuts, però ja no hi ha hagut resposta local.

La primera victòria en huit jornades deixa l'equip d'Elda amb 30 punts, set per damunt de la zona de descens. La setmana que ve caldrà estirar aquesta ratxa en la visita de l'Espanyol al Nou Pepico Amat. 

També et pot interessar

stats