Amadeo Salvo i Aurelio Martínez declaren als jutjats: "Lim es va comprometre a reforçar l'equip"

L'expresident del València i l'expresident de la Fundació han sigut escridassats a la seua arribada per diversos aficionats

Aurelio Martínez i Amadeo Salvo, escridassats a l'entrada dels jutjats

Aquest dimecres s'ha celebrat el judici per la venda del València CF en què han comparegut l'expresident del club, Amadeo Salvo; i l'expresident de la Fundació, Aurelio Martínez. Els dos han sigut escridassats a la seua arribada a la Ciutat de la Justícia per una desena d'aficionats que els han increpat i els han insultat amb paraules com rates, estafadors o pocavergonya.

En la seua compareixença, Salvo s'ha desvinculat de la mala situació esportiva actual del club: "Peter Lim es va comprometre a reforçar l'equip. Ho va dir ell, altra cosa és el que ha passat després i que la gestió haja sigut millor o pitjor".

Sobre l'estadi de Mestalla, l'expresident ha assegurat que "Meriton es va comprometre a terminar l'estadi, però qui ha de construir el camp és el València CF. Qui ha de pagar és el València CF", ha matisat.

Per la seua banda, Aurèlio Martínez s'ha mostrat molt a la defensiva en el juí. "Hi havia un compromís verbal d'acabar l'estadi per un representant de Meriton", ha dit.

A més, també ha assegurat que potser va exagerar a pensar que el València CF podria ser un equip top: "Si vaig dir que anàvem a ser campions o que anàvem a jugar a Europa sempre, em vaig passar", ha explicat.

També et pot interessar

stats